Profile

Join date: Oct 29, 2022

About


btc direct app


Mac

Dash

Tip: Gebruik de mobiele wallet van Coinomi om je bitcoins direct bij BTC Direct te kopen. Dat betekent dat je nooit meer hoeft te wisselen tussen tabbladen en applicaties. Ook hoef je geen ontvangstadres te kopiëren en te plakken. Niet alleen makkelijk dus, maar ook erg veilig!

Een mobiele wallet

Meer hierover weten? Lees hier het bijzondere verhaal van Yap. 

PERP

€ 1,38

Nano

Blue Wallet is speciaal ontwikkeld om transacties op het Lightning Network te faciliteren. Je beheert met Blue Wallet bitcoin en satoshi's, het betaalmiddel op het Lightning Network. De wallet is gratis en beschikbaar voor iOS en Android. Meer weten? Wij schreven hier eerder dit artikel over: 

XLM

XRP

BAL

Ankr

Cardano

Instant. Koop, verkoop en beheer razendsnel je favoriete crypto’s. Een account aanmaken, geld storten en je eerste coins kopen kost je letterlijk een paar minuten.

BCH

OMG Network

Investeer razendsnel in je favoriete crypto's.

BTCDirect is geen bitcoin exchange, het handelsplatform heeft geen eigen orderboek en staat crypto-stortingen en -opnames niet toe. Het is een uitstekende dienstverlening, maar komt dan wel met een hoger prijskaartje in vergelijking met een bitcoin exchange. Ben je als daghandelaar op zoek naar grotere volumes en wilt je zelf de controle over je coins hebben? Dan kun je beter naar een internationale crypto exchange stappen.

 

INJ

Privacybeleid Ocean Protocol

Dagelijks nieuws op YouTube

Copyright

DOGE

Bewaar al je passen, tickets, kaarten en meer op één plek.

FTM

Crypto kopen in vier eenvoudige stappen met BLOX? Eitje! Op deze pagina ontdekt u hoe:

BADGER

QTUM

Dat werkt zo: op het moment dat je een nieuwe wallet aanmaakt, krijg je een sleutel. Dit wordt de private key genoemd. Dit is een enorme reeks getallen en letters, niet handig als je snel een wallet wil aanmaken. Daarom wordt deze private key omgezet in 12 of 24 (hangt af van de wallet) willekeurige woorden. In crypto-taal wordt deze combinatie woorden een seed phrase genoemd. Die fungeren als sleutel om te laten zien dat jij de eigenaar bent van bepaalde coins op de blockchain.

LINK

LRC

OXT

BTC Direct

Bitcoin Cash

€ 11,95

Krijgt iemand anders zonder jouw toestemming toegang tot je account? Dan kunnen je coins ook niet verstuurd worden naar een externe wallet die niet van jou is. En omdat je bankrekening is gekoppeld aan je BTC Direct-account kan je alleen maar euro’s opnemen door ze naar je bankrekening te laten versturen. Wel zo veilig!

Waarom BTC Direct?

Cardano

Meer dan 75 coins

€ 0,916810

Enjin Coin

Voor meer informatie: selectie bitcoin exchanges

Vechain

€ 1.381,84

AXS

Beheer je coins met je mobiel. Eenvoudig en voor beginnende traders.

Mobiele wallet

Vertrouwd door meer dan 1 miljoen traders sinds 2013

Ten slotte is het alleen mogelijk om geld op te nemen naar jouw eigen bankrekening. Ook dit is voor jouw veiligheid. Jouw zuurverdiende winst is enkel voor jou!

Balancer

Orchid

€ 19.655,10

1.

Fantom

Hoe ontvang ik bitcoin met een eigen wallet?

Met jouw wallet kan je laten zien dat een deel van de bitcoins op die blockchain van jou zijn. Alleen jij mag jouw bitcoins beheren en versturen. Net zoals een pincode jou het recht geeft om geld te pinnen uit een geldautomaat.

Balancer

GRT

SAND

EOS

Door de Nederlandsche bank gereguleerde Nederlandse crypto exchange en broker

Je hoeft alleen de QR-code te scannen op je telefoon.

Hardware wallet

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

Beheer je cryptomunten met deze apps

€ 111,05

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Hoe houd je zelf je bitcoin cash wallet veilig?

GRT

SushiSwap

Coins worden veilig offline beheerd

Compound

Meer informatie? Bekijk hier hoe je zelf je bitcoins beheert met de gratis Coinomi wallet.

Apecoin

Monero

DOGE

Polkadot

Direct crypto kopen na het installeren van de gratis app. Je stapt al in vanaf 1 euro.

XLM

ICX

ETC

Orchid

€ 1.396,53

Heb je hetzelfde wachtwoord voor je e-mailadres, je Facebook en je wallet? Dat is onverstandig. Gebruik voor elke applicatie een ander wachtwoord, het liefst eentje die je niet uit je hoofd kan leren. Wachtwoorden zoals bitcoincash83 zijn bijvoorbeeld niet aan te raden. Apps zoals LastPass kunnen jou helpen om een onkraakbaar wachtwoord te verzinnen.

Alles-in-één app

ZEC

Injective Protocol

Daarnaast blijven je coins binnen het platform. Zelfs wanneer iemand toegang krijgt tot jouw account, is het voor hem of haar onmogelijk om jouw coins naar een andere wallet te versturen.

BNB

EOS

NANO

Het grote voordeel? Gebruiksgemak. Onderweg in de trein of stiekem op je werk, je hebt overal toegang tot je cryptomunten.

DOGE

LTC

€ 40,91

De private keys en inlogcodes zijn alleen zichtbaar voor gebruikers van de wallet, zelfs het bedrijf Coinomi heeft geen toegang tot deze data. Een logisch gevolg is dat het bedrijf ook geen zicht heeft op je balans en je transactiegeschiedenis.

BLOX

The Sandbox

DOT

EOS

Vereist iOS 14.0 of nieuwer.

Met BLOX handel je eenvoudig, veilig en snel in al je favoriete crypto’s. Je coins worden door ons zorgvuldig offline beheerd. Zo kun je dag en nacht zorgeloos traden.

BADGER

Algorand

Open hier een gratis BTC Direct handelsrekening en ontvang 10 euro gratis cadeau met de vouchercode: BESTEBANK.

DYDX

BNT Cointelegraph

Contact­gegevens

DOT

Wat is een mobiele wallet?

QTUM

Curve

OXT

PERP

ETH

Optie 1: Veilig laten beheren zonder wallet

Hedera

Tip: maak een back-up van je wallet

GNO

QTUM

Start met je eerste aankoop. Koop eenvoudig bitcoin met iDEAL, bankoverschrijving of creditcard.

Optie 2: Zelf beheren met een eigen wallet

OGN

ETH

MKR

ANT

SAND

XRP

Gratis

LRC

De dienst van BTCDirect is geïntegreerd in de Trezor hardware wallet. Het beste en veiligste is om BTCDirect in combinatie met een Trezor wallet te gebruiken. Hoe gaat dit in zijn werk?

Toast wallet: voor het beheren van XRP

SNX

Deze app is geschikt voor het beheren van je portfolio. Vul simpelweg het aantal bitcoins en andere cryptocurrencies dat u bezit in, en je ziet direct wat deze momenteel waard zijn. Daarnaast kan je met deze app de koersen allerlei cryptomunten volgen aan de hand van handige koersgrafieken. Hoewel de app geen wallet is, wil je jouw portfoliogegevens waarschijnlijk niet met iedereen delen. De app biedt daarom de mogelijkheid om deze gegevens te beveiligen met een wachtwoord en TouchID (vingerafdrukherkenning).

Wees voorzichtig met je back-ups

€ 28,98

Solana

Badger DAO

Decentraland

ZEC

ETC

Niet gratis

WAVES

Enjin Coin Voor kleine investeringen

LSK

Cosmos

Hoe ziet zo’n adres er dan uit?

SRM

Bitcoin kopen begint bij BTC Direct. Maak nu snel en eenvoudig een gratis account aan en start vandaag nog.  Onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Bitcoin kopen via BTC Direct is erg eenvoudig! Open direct een gratis account op ons platform om bitcoin te kunnen kopen. Om een account aan te maken bij BTC Direct moet je je kunnen legitimeren. Dat kan door een foto te sturen van je identificatiebewijs. Waarom vragen we deze gegevens van je? Het is voor ons van belang om te weten wie er gebruikt maakt van ons platform. Zo kunnen we voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en voorkomen we misbruik. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je gegevens. Bijna een half miljoen Nederlanders gingen je al voor. 

Lees meer

SOL

XLM

COMP

YFI

App-privacy

Kyber Network

Ripple

Bancor

ANKR

Kusama

ENJ

1

XMR

OMG Network

Bitcoin Cash

REN

De ontwikkelaar, Coinbase, Inc., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

ADA

SRM

Ocean Protocol

Synthetix

Nano

Dat begint bij BTC Direct. Wij zorgen voor het veilige beheer van je bitcoins, jij bepaalt je ideale koop- en verkoopmoment. Start zonder technische kennis en al vanaf 1 euro. Maak vandaag nog een gratis account aan en begin direct!

Icon

Ripple

€ 276,77

Origin Protocol

Flow

Gnosis

LTC

Jaxx Liberty: voor het beheren van litecoin

UNI

Wij hebben de Toast Wallet voor je getest. Het verschil met wallets voor andere coins is dat je seed phrase veel korter is. Je hoeft maar zes woorden op te schrijven, en deze woorden lijken ook nog eens volledig willekeurig en niet gebaseerd op woorden uit het Engelse woordenboek.

Met een bitcoin wallet bewaar en beheer je jouw bitcoins. Dat kan bijvoorbeeld via je mobiel, je computer of met behulp van een los apparaat. Je kan ervoor kiezen om zelf je bitcoins te beheren (gevorderd) of je bitcoins laten beheren (beginners).

4,5 van 5

Geen geavanceerde handelsmogelijkheden

Icon

Ontwikkelaar: Blocktrail BV

Stellar

Nano

Serum

 

Bitcoin cash bewaren zonder wallet

Two-Factor Authentication houdt in dat je twee velden moet invullen bij het inloggen. Je hebt je wachtwoord, die is altijd hetzelfde. Maar je hebt ook een zes-cijferige code, die je kan terugvinden in een app op je telefoon.

Bitcoin

ICX

Wil je daadwerkelijk zelf de aangekochte activa willen bewaren op een crypto wallet, dan kun je het beste naar een non-custodial crypto exchange stappen. Echter, voor de meeste lezers die een begin willen maken met de handel in bitcoin, is dit handelsplatform ideaal om mee te starten. Met een mobiele wallet beheer je jouw cryptomunten op je smartphone. De naam zegt het eigenlijk al, het is een soort portemonnee voor jouw coins. 

LPT

Salaris: Ontvang een deel van je salaris in cryptocurrency.

BAT

SUSHI

(€ 20.629,50) Bitcoin kopen – Bancontact, Banktransfer of Kredietkaart

Aragon

Origin Protocol

FTX Token

Met een wallet laat je zien dat jij de eigenaar bent van een deel van de munten op de blockchain. Jij bent de enige die deze munten mag beheren en verplaatsen.

LPT

GNO

INJ

Hi DISCOUNT / KORTING, thank you for your feedback! We are happy that you have a good experience with our app.

De wallet is gratis te downloaden voor Android en iPhone. Je kan de wallet gebruiken om coins te ontvangen, beheren en verzenden. Coinomi draait niet op servers van een bedrijf maar alleen op je telefoon. De app verbindt dan ook direct met het netwerk van de verschillende coins en dat zorgt ervoor dat je Coinomi met recht een volledig gedecentraliseerde wallet kan noemen.

VET

Toast Wallet is gratis te downloaden voor iOS en Android. De software is volledig open source. Ook handig, de app is ook beschikbaar voor mac en windows, je kan zo via verschillende manieren je coins beheren.

€ 6,29 Een bitcoin cash wallet is een applicatie waarmee je jouw bitcoin beheert. Dat kan bijvoorbeeld vanaf je mobiel of je computer. Het kopen en verkopen van bitcoin begint bij het aanmaken van een wallet.

Synthetix

Sorry! Er ging iets mis met het inloggen, probeer het opnieuw. Komt de melding vaker voor? Neem dan contact met ons op.

Yearn Finance

Bitcoin kopen was niet altijd makkelijk. In de beginjaren kocht je jouw eerste crypto’s bij een internationale beurs, via een bankoverschrijving. Een erg ingewikkeld proces: het duurde soms wel weken voordat je eindelijk je eerste coins had.

ATOM

Axie Infinity

BLOX crypto trading app van BTC Direct

The Graph

Tezos

Ox

Ren

Financiële gegevens

Het makelaarsportaal van BTC Direct wordt niet meer actief gepromoot. Het wordt wel nog onderhouden voor de oudere gebruikers. Nieuwere gebruikers kunnen het beste gebruik maken van het nieuwe handelsplatform van BTC Direct.

FLOW

Eenvoudige app met een overzicht van al je investeringen. Traden was nog nooit zo makkelijk.

Chiliz

Binnen 1 minuut

Beheer je coins met een fysiek apparaat. Veilig en voor gevorderden.

Hedera

MANA

Gratis

Eén wallet, meerdere adressen

EOS

ANT

The Sandbox

Ons team loopt over van passie. Die energie kunnen wij in ons werk kwijt. Elke dag opnieuw zorgen wij ervoor dat bitcoin nog makkelijker wordt voor jou. En de energie die we overhouden? Die gebruiken we jaarlijks tijdens de Viking Run.

Mobile wallet: mobiel je crypto beheren met je smartphone

Business Insider

Hoe werkt een bitcoin cash wallet?

BNB

NANO

ALGO

Uniswap

Lisk

AVAX

iPhone-schermafbeeldingen

COMP

Enzyme

LINK

MANA

Om even terug te keren naar BTC Direct. Wat ik uit eigen ervaring kan zeggen, is dat BTC Direct een zeer klantvriendelijke, professionele en overzichtelijke dienst heeft opgezet. Het is een bedrijf met jarenlange ervaring met een lange termijn visie waarbij de klant voorop staat. De ondersteuning is uitstekend en je kunt bij elke stap die je zet worden bijgestaan door een medewerker.

Webshop: Koop je favoriete cryptocurrency hardware wallets veilig en vertrouwd.

EOS

OGN

Sinds 2019 houden wij jou op de hoogte van het laatste crypto-nieuws op YouTube. Eerst wekelijks, nu dagelijks. Axel van BTC Direct:

Over ons

BLOX Dé crypto-app van BTC Direct. Binnen 1 minuut je favoriete coin!

Beheer je coins met een fysiek apparaat. Veilig en voor gevorderden.

XTZ

Leeftijd

Ruim aanbod

Wil je bitcoin ontvangen? Deel het ontvangstadres met anderen, zodat zij weten naar welk adres zij hun coins kunnen sturen. En als je bitcoin wil versturen, dan heb je het adres van een ander nodig.

Klinkt bekend? Precies, dit zijn exact de kernwaarden van bitcoin. Dit mooie verhaal inspireerde ons dan ook voor het BTC Direct-logo: de blauwe cirkel is een Rai-steen, de twee strepen stellen (crypto)valuta voor.

ZRX

ATOM

QTUM

Het voordeel is dat een hacker met alleen jouw wachtwoord niet kan inloggen. Dat is wel zo veilig!

In een drukke winkelstraat lopen met je portemonnee in je achterzak is minder verstandig. Dat werkt met cryptocurrency ook zo. Hoe zorg je zelf voor een veilige bitcoin cash wallet? Een paar algemene tips op een rijtje:

Beschrijving

MKR

Er bestaan ook fysieke apparaten waarmee je bitcoin kan beheren. Die kunnen bijvoorbeeld de vorm hebben van een USB-stick, of een pinpas. Dit type noem je ook wel een hardware wallet.

LSK

FTT

BNT

Apecoin

Handel in de populairste coins

€ 29,34

De app van Ledger is sinds kort gratis te downloaden in de appstore van zowel iOS als Android. Deze kan je gebruiken als je ook een hardware wallet van Ledger hebt, en gebruikt maakt van Ledger Live voor je computer. Download de app op je telefoon en vervolgens kan je deze koppelen aan de pc (of mac) variant.

QTUM

Heb je nog geen ervaring met cryptocurrency? Dan kan het opzetten van een wallet en het beveiligen daarvan een moeilijke opgave zijn. Bij het nieuwe BTC Direct ontzorgen we jou volledig. Koop je bitcoin cash via ons, dan blijf jij in controle van je coins: beslis zelf wanneer je koopt en verkoopt. Wij zorgen voor een veilig beheer van je munten.

FTT

Fantom

Wil ik mijn bitcoin laten beheren of zelf beheren? Dat is de eerste vraag die je jezelf moet stellen. Hieronder leggen we je de opties uit.

Coinbase: de gemakkelijke, veilige manier om uw cryptovaluta te kopen, te beheren en te verkopen.We zijn 's werelds grootste cryptovalutabeurs, met meer dan 56 miljoen gebruikers in 32 landen over de hele wereld. Met Coinbase kunt u cryptovaluta's zoals Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin en nog veel meer veilig kopen, opslaan en verkopen op ons eenvoudige, gebruiksvriendelijke app- en webplatform.Hier is een voorproefje van wat onze app doet:EENVOUDIG KOPENDirect crypto in uw bezit: met Coinbase kunt u eenvoudig en snel Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin en meer kopen. U heeft alleen een bankrekening of betaalkaart nodig.ONDERSTEUNDE ACTIVABitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin(LTC), Basic Attention Token (BAT)*, 0x, (ZRX)* en USD Coin (USDC)*.* Niet in alle gebieden beschikbaar.SLIMME TOOLSNog geen ervaring met crypto? Geen probleem. Blijf op de hoogte met onze updates en functies die u helpen uw kennis te vergroten en en uw portefeuille op te bouwen, inclusief automatische aankopen en prijswaarschuwingen.BLIJF OP DE HOOGTEHoud uw crypto bij: op ons duidelijke, gebruiksvriendelijke dashboard, dat zowel via onze website als de mobiele app toegankelijk is, heeft u altijd en overal direct inzage in de prijzen en de waarde van uw activa.VEILIGHEID STAAT VOOROPMeer dan 98% van de cryptovaluta's wordt veilig offline opgeslagen en de rest wordt beschermd door toonaangevende online beveiliging. Dezelfde strikte veiligheidsnormen gelden ook voor uw account, waaronder verificatie in meerdere fasen en beveiliging op bankniveau. U kunt de app zelfs vergrendelen met een wachtwoordcode, of de toegang van uw telefoon tot de app op afstand uitschakelen als deze kwijtraakt of wordt gestolen.BEGINNER OF EXPERT, WIJ STAAN VOOR U KLAAROf u nu net begint aan uw cryptoreis of een doorgewinterde expert bent, op Coinbase vindt u alles wat u nodig heeft om uw cryptoportefeuille op te bouwen.Zet de eerste stap naar blockchain, bitcoin mining, bitcoin games, bitcoin cash games, ethereum games, litecoin games of bitcoin trading.MEER HULP NODIG?Ga naar help.coinbase.com voor informatie en om contact op te nemen met Coinbase-support.

De Morgen

Cosmos

BTC

APE

De Rai-steen

BTC Direct is betrouwbaar. Sinds 2013 is BTC Direct in Nederland uitgegroeid tot de meest vertrouwde partij voor Bitcoin, met een zeer ervaren team van experts. Je kunt hier Bitcoin en andere cryptovaluta makkelijk en veilig kopen door middel van iDEAL. Het nieuwe handelsplatform is voor iedereen gemakkelijk te gebruiken en biedt iedereen de gereedschappen om goed van start te gaan met de handel in bitcoin en andere digitale activa.

SOL

Coinbase, Inc.

Compound

Jaxx Liberty is niet de eerste wallet van Jaxx, maar wel een doorontwikkeling van hun vorige wallet (genaamd Jaxx). Met Jaxx waren wat veiligheidsproblemen maar die lijken opgelost te zijn met Liberty. Wat ook voor Jaxx spreekt: de eigenaar Anthony Di Iorio van het bedrijf is tevens mede-oprichter van Ethereum.

DYDX

€ 1,08

Handel veilig met BLOXDe veiligheid van jouw crypto's zijn onze zorg. Die zorg nemen we dan ook uiterst serieus. Weten hoe wij dat doen?BLOX is geregistreerd bij de Nederlandsche bank.Je crypto's worden cold storage opgeslagen en beveiligd door middel van multisignature transacties.Je winst kan enkel naar jouw gekoppelde bankrekening worden gestuurd.Wachtwoord kwijt? Geen probleem! Kies 'wachtwoord vergeten' bij het inloggen, en je kunt weer verder.

LUNA

Download BLOX

Anders dan een bankrekening kan één bitcoin wallet meerdere adressen bevatten. Bij het aanmaken van een nieuwe wallet krijg je een nieuw adres. Maar ook na iedere transactie, of na verloop van tijd wordt soms een nieuw adres aangemaakt.

€ 0,333223

Ankr Hoe beheer ik mijn bitcoin?

AAVE

€ 0,332761

De aankoopprocedure is erg eenvoudig en verloopt zeer soepel. Je betaalt er direct met euro’s en de gekochte cryptovaluta wordt direct gestort op het door jou opgegeven crypto-adres. In onderstaande video is te zien hoe je een BTC Direct account kunt aanmaken, zodat je makkelijk bitcoins en andere cryptomunten kunt kopen.

Waarom BLOX?

DOGE

MLN

KNC

The Graph

REN

AAVE

Enzyme

Vechain

Cardano

AAVE

Download BLOX

FLOW

 

ICX

20 okt. 2022Versie 10.40.7